Inici HMiC | Publicacions | Recerca | Enllaços | Dpt. Hª. Moderna

Enllaços / enlaces / links

Oberts al món

Des de la Revista HMiC us proposem una sèrie d'enllaços que creiem d'interés per a l'aprofundiment dels estudis i la recerca. Presentem aquests enllaços segons les caracterítiques del servei que ofereixen, siguin revistes electròniques, xarxes de bases de dades, biblioteques, etc..., oferint, així, una manera més dinàmica i acurada en la recerca d'informació.

Podeu suggerir aquells enllaços que considereu d'interés, per tal de que siguin inclosos en aquesta secció, enviant un correu electrònic a hmic@uab.cat.

Revista HMiC no es fa responsable dels continguts de les pàgines web enllaçades i/o que pertànyen a tercers, ni de les dades i informacions que recullen aquestes.

De interès general

Bases de dades

top of page

Tesis doctorals defensades al Dept. Hª. Moderna i Contemporània.

Podeu consultar les Tesis Doctorals defensades al Dept. Hª. Moderna i Contemporània de la UAB recollides al Servidor de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX), coordinat pel CESCA i el CBUC.

Grups de Recerca interculturalitat Àsia Oriental

Món Amazic

Les seves realitats, problemàtiques antigues i actuals i activitats dutes a terme arreu del món. Per tal de facilitar la consulta, accediu al conjunt d'enllaços a través del document següent:

Revistes associades a HMiC

Revista HMiC no és fa responsable dels continguts de les pàgines web enllaçades i/o que pertànyen a tercers, ni de les dades i informacions que recullin aquestes.

top of page

HMiC Web
 


Creative Commons License

Tots els continguts de la Revista HMiC, si no s'especifica el contrari estan subjectes (llevat que s'indiqui el contrari) a una llicència Reconeixement No Comercial Sense Obra Derivada 2.5 Espanya.
Podeu copiar-los, distribuir-los i comunicar-los públicament sempre que citeu l'autor i la revista que els publica (Revista HMiC), no en feu un ús comercial i no en feu obra derivada. La llicència completa es pot consultar a creativecommons.org/.

logo HMiC
 
© Revista HMiC, 2004 | ISSN 1696-4403 http://webs2002.uab.es/hmic/index.html
Webmasters: Elena Fernández García Llicència CreativeCommons